contact en adres

Ons gezellig onderkomen is gelegen op:sportpark Mariënhoeve, Lekdijk Oost 13A, 3961 MB Wijk bij Duurstede

(Navigatie: Veerweg kruising Lekdijk Oost). 

vanaf Utrecht: A12 afslag 19, Bunnik. Onderaan de afslag rechtsaf richting Wijk bij Duurstede. N229 steeds blijven volgen. Bij de eerste rotonde in Wijk bij Duurstede een kwart van de rotonde nemen. Je hebt dan aan de linkerkant een woonwijk. Bij de eerstvolgende rotonde eveneens de eerste afslag nemen. Bij de volgende rotonde ga ja weer rechtsaf, de weg met de bocht mee volgen. Aan de rechterkant is een bedrijventerrein.  Aan het eind van de weg, linksaf slaan, de dijk op rijden. Bij de pont, niet rechtdoor naar de pont, maar daarvoor links en direct weer links naar het parkeerterrein beneden. 

vanaf Amersfoort: A28 afslag 5, Maarn. Onderaan de afslag linksaf richting Maarn/Doorn. N227 blijven volgen, door Doorn heen, tot de rotonde bij Cothen. Deze rotonde links af, nu de N229 blijven volgen. Bij de eerste rotonde in Wijk bij Duurstede een kwart van de rotonde nemen. Je hebt dan aan de linkerkant een woonwijk. Bij de eerstvolgende rotonde eveneens de eerste afslag nemen. Bij de volgende rotonde ga je weer rechtsaf, de weg met de bocht mee volgen. Aan de rechterkant is een bedrijventerrein.  Aan het eind van de weg, linksaf slaan, de dijk op rijden. Bij de pont, niet rechtdoor naar de pont, maar daarvoor links en direct weer links naar het parkeerterrein beneden. 

vanaf Den Bosch: A2 afslag 13, Culemborg. Onderaan de afslag rechtsaf. N320 volgen. Na de brug over het A'dam-Rijnkanaal linksaf richting Wijk bij Duurstede. Weg volgen, pont. Pont af, bovenaan de oprit rechtsaf en direct weer links.

 Secretariaat: e-mail: secretariaat@mazijkdepetanque.nl 

Bestuur:         e-mail: bestuur@mazijkdepetanque.nl 

Wedstrijdzaken: e-mail: wedstrijdzaken@mazijkdepetanque.nl 

Website:         e-mail: webmaster@mazijkdepetanque.nl 

Verenigingsnummer bij NJBB: 8014 

KvK nummer: 40480564